E-mail cím:

Jelszó:

Kosártartalom

Kosarad jelenleg üres!


Rendelési és fizetési feltételek

Webes áruházunkban vásárolni csak regisztrált felhasználók tudnak, ezért ha még nem vagy nálunk regisztrálva, kérjük tedd meg most. Mindenféle terméket a bevásárló kosaradba kell gyűjtögetned, majd ha befejezted a vásárlást, kiválasztod, hogy milyen módon szeretnél fizetni. Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.

A megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat viszi el az általad megadott címre (munkaidőben: 8-17-ig), ezért különösen fontos, hogy olyan címet adj meg, ahol napközben elérhető vagy és a telefonszámodat se felejtsd el megadni.

Külföldre nem teljesítünk rendelést.
 • Fizetés utánvéttel:
  A szállítási idő: 1-3 munkanap a rendelés leadásától számítva.
  A szállítás költsége 1200 Ft.

 • Előre fizetés átutalással:
  Bankszámlaszámunk: 11707024-20397441-00000000 (Beholder Kft.).
  A szállítási idő: 1-3 munkanap az átutalás megérkezésétől számítva.
  Ha a rendelése végösszege nem éri el a 20.000 Ft-ot, a kiszállítási díj egy részét Önnek kell kifizetnie. 10.000 Ft-ig 700 Ft, 15.000 Ft-ig 600 Ft, 20.000 Ft-ig 500 Ft, 20.000 Ft-tól ingyenes a kiszállítás.

Adatvédelem

Ezúton tájékoztatunk, hogy adataidat a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adataidat harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél az cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban, az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adataid kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Áru visszavételével kapcsolatos információk:

Tájékoztatunk, hogy 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól. Ezen jogot attól a naptól gyakorolhatod, amikor az árut átvetted. Azonban nem áll módunkban a visszaküldött csomagokat utánvétellel vagy portóval átvenni, így kérjük az árut, eredeti, sértetlen állapotban, számlával együtt, szíveskedj eljuttatni hozzánk postán vagy futárszolgálattal.

Áru cseréjével kapcsolatos információk:

Ebben az esetben kérlek, hogy vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, hogy meg tudjátok beszélni a részleteket.
Lehetőséged van telefonon: 06/1-280-7932
vagy e-mailben: info{kukk}dobokocka{ponty}com.

A Dobokocka.com webbolt üzemeltetőjének adatai:

Név:Beholder Kft.
Képviselő:Mazán Katalin
Székhely:1193 Budapest, Mikszáth K. u. 12.
Rendelésekkel kapcsolatban érdeklődni:06-1/280-7932, 06-1-297-3660
E-mail:info{kukk}dobokocka{ponty}com
Adószám:12302268-2-43
A szerződés nyelve:magyar

A jelen oldalon található rendelési feltételek a Beholder Kft. általános szerződései feltételeinek minősülnek, melyeket a vásárló a megrendelés elküldésével tudomásul vesz és elfogad. A megrendelés kitöltése nem minősül a szerződés írásba foglalásának. A megrendelések adatait a Beholder Kft. az adatvédelemre vonatkozó szabályok szerint iktatja és tárolja.

Szavatosság

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak. Fogyasztói szerződés esetében a fogyasztó a teljesítés időpontjától számított kétéves elévülési határidő alatt érvényesítheti szavatossági igényét. A fogyasztó szavatossági igényt kíván érvényesíteni a forgalmazóval szemben, a fogyasztói szerződés megkötését bizonyítottnak kell tekinteni, ha a fogyasztó bemutatja az ellenérték megfizetését igazoló bizonylatot.
Ma április 20-a, péntek van, Tivadar névnapja.